Transportlösningar

Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att hyra containrar för att lasta sitt skrot eller avfall som sedan transporteras med våra egna fordon och maskiner. Detta skapar ett hållbart och kvalitativt arbetssätt där kommunikationen mellan kund, anläggning och chaufför kan ske på kort varsel för att uppnå bästa möjliga resultat.

Containeruthyrning

Vi erbjuder branschens vanligaste och effektivaste containertyper för stora som små projekt och anpassar våra transporter för att passa kundens behov.
Nedan har vi ett utbud av containrar som passar de flesta ändamål.

Har du frågor gällande container och transport kan du kontakta oss.

Villkor container och transport

  • Containern får inte lastas på ett sådant sätt att det innebär risk för transporten ex. last som blåser av, överlast.
  • containern får bara placeras på ett sådant sätt som  gör att chaufförer kan hämta den utan risk för skador på fordon eller egendom.

Traktorlåda - BM Container 1-3 m³

Lämplig för dig som klarar dig med en mindre behållare. Lådan är smidig och kan lätt flyttas med traktor. Stora BM-fästet. Får lastas med max 2 ton.

Liftdumpercontainer Öppen 8 - 12 m³

En av våra populäraste containrar. Låg kant gör att den lätt kan lastas för hand.

Vanlig på byggarbetsplatser. Även lämplig för privatpersoner som behöver kasta större mängder avfall. Får lastas med max 6 ton.

Liftdumpercontainer täckt 12 m³

Täckt container, med luckor på bägge sidor, en dörr som man kan gå in i på ena gaveln. Den har även en 500mm rörstos i taket.

En väldigt smidig och flexibel container där alla luckor är låsbara. Detta gör att det är tillåtet att ställa upp den nära väggar även om du lastar den med brännbart avfall. Förutsatt att alla luckor är låsta. Den har även fördelen att den håller regn och snö ute, vilket håller vikten nere. Får lastas med max 6 ton.

Lastväxlarcontainer öppen 22 - 24 m³

En större container som trotts sin storlek har förhållandevis låga kanter. Det går bra att lasta för hand över kanten.

Den har även en fullt öppningsbar baksida som underlättar handlastning av material. Får lastas med max 12 ton.

Lastväxlarcontainer öppen 38 - 42 m³

Vår största container. För dig som har mycket avfall som du behöver bli av med. Hög kant och lastas bäst med maskin. Får lastas med max 12 ton.

Containern har öppningsbara dörrar som kan underlätta lastningen.

Lastväxlarcontainer täckt 38 m³

Lämplig för isolering eller andra lätta material som behöver täckas för att inte blåsa av vid transport. Får lastas med max 12 ton.

Containern har öppningsbara dörrar som kan underlätta lastningen.

Utöver våra containertransporter kan vi även erbjuda andra typer av transporter anpassade efter just ditt behov, så tveka inte på att höra av dig gällande andra transporter kopplade till just återvinning och miljö!